NYT
JOUKKUE
TILASTOT
FAN CLUB
VIERAILIJA
 
TURNAUS 29.1.2005 - Hakaniemen AC

Aamupeli oli ennen turnausta tasapisteissä ollutta SBS Botniaa vastaan. Sarjataulukon perusteella Hurjien matsit päättyvät keskimäärin 6-5 Hurjien voittoon, kun taas Botnia voittaa pelinsä 4-3.

Ottelun ensimmäinen erä oli selvästi Hurjien hallintaa. Ottelun ensimmäinen kulminaatiopiste - J. Koposen analyysin mukaan - oli Laren heti ottelun alussa tykittämä 1-0 johtomaali. Saimme erän aikan paljon hyviä hyökkäyksiä, mutta viimeistely jäi kuitenkin vähän heikoksi, emmekä saaneet tehtyä kunnon eroa Botniaan.

Teimme silti ottelun toisenkin maalin, joka syntyi alivoimalla. Tekijänä Ville ja syöttäjänä Niko H. Botnia pääsi kaventamaan ylivoimalla toisessa erässä lukemiksi 2-1.

Tasoituskin oli erittäin lähellä, mutta Panun aivan uskomattoman hieno jalanheilaitus-potkutorjunta maaliviivalta selällään maaten turvasi johtomme. Tämä olikin - J. Koposen analyysin mukaan - ottelun toinen kulminaatiopiste.

Kaikkiaan ottelun toinen erä oli erittäin sekavaa pelailua. Hurjat sai monta jäähyä, joita tuomarit jaksoivat puhallella naurettavista laitakamppailuista ja pienistä väännöistä. Sen enempää näin julkisesti tuomarikaksikkoa kommetoimatta voi vain sanoa, että homma ei mennyt ihan putkeen. Aivan käsittämätöntä vislailua! Jatkuva ylivoimapeli sotki kyllä J. Koposen mukaan Botniankin peliä.

Kolmas erä oli jälleen tasaisempaa peliä. 3-1 niitin iski lähietäisyydeltä Lare. Syöttäjänä oli jälleen Niko H., joka kirjasi matsista tehot 0+3. Koko ottelu oli Hurjilta hyvällä asenteella pelattu ja vaikka välillä suu rupesi käymään aika paljon, niin peli ei päässyt kääntymään missään vaiheessa selvästi Botnialle. Peitimme vedot tosi hyvin ja Botnian peli pyöri lähinnä nurkissa. Panun mukaan eka erässä maalille asti tuli vain yksi veto. Tällaista tsemppiä jatkossakin!

Toka matsissa vastaan tuli sarjakakkonen Wank, jolla tosin oli kolmen tappion putki alla. Ottelu alkoi synkästi, kun Wank teki 8. minuutissa kaksi maalia. Laren kavennus 2-1 nosti jo fiilistä, mutta heti perään tuli musta hetki, joka kapteenina ja pöytäkirjan allekirjoittaneena täytyy ottaa omalle vastuulle. Laren nimeä ei löytynyt pöytäkirjasta, joten seurauksena oli 5 min jäähy ja Laren poistaminen ottelusta. Syitä ja selityksiä mokalle on monta, mutta viime kädessä virhe oli allekirjoittaneen. Yritän taas jatkossa olla tarkkaavaisempi. Toimitsijoina toimineille Marcolle ja Iinalle hatunnosto korkeasta moreaalista. Houkutus nimen lisäämiseen pöytäkirjaan oli varmasti suuri? Onneksi maalia ei sentään enää voitu hylätä. Wank teki kuitenkin heti perään 3-1 johtomaalin ja Hurjien mieliala alkoi laskea. Kaksi vaihtomiestä, 4 min jäähyä jäljellä, 3-1 tappiolla...

Toisessa erässä Hurjat jatkoi hyvien hyökkäysten vyörytystä Wankin maalille. Hyvistä (= täysin avoimista) vetopaikoista huolimatta emme saaneet maalia aikaiseksi vaan erän ainoan maalin teki Wank vastahyökkäyksestä. Innokkaan hyökkäämisen seurauksena Wank sai lukuisia 3-2 hyökkäyksiä, joista onneksi ei tullut kuin yksi maali.

Kolmannessa erässä Hurjat laittoivat kaiken peliin ja ottelu alkoi kääntyä lukemienkin puolesta. Ajassa 35.55 peli oli jo 4-4, kun Kimmo, Jani ja Koppa tekivät maalin mieheen. Voittomaaliin tuli lukuisia paikkoja, joista viimeinen oli kaksi sekuntia ennen loppua saatu vapaalyönti vastustajan maalin läheltä. Maalia ei tullut, mutta hirveä hässäkkä kuitenkin.
Seurauksena oli yhdelle vastustajalle törkeä ottelurangaistus, joka tuli Köpän kimppuun käymisestä. Joudutaan varmaan taas rustaamaan joku vastine...

Turnauksen saldona 3 sarjapistettä. Sarjataulukossa ollan neljäntenä kaksi pistettä karsijan paikasta. Putoamisviivaan onkin jo 9 pistettä.

//Jani #11 (C)

 
[takaisin] [ylös] [tulosta]