NYT
JOUKKUE
TILASTOT
FAN CLUB
VIERAILIJA
 
TURNAUS 13.11.2004 - Ruskeasuo AC

Eka matsissa vastaan tuli Tiggarit (tai joku) joka oli sarjataulukossa seitsemän sijaa yläpuolelle eli kolmantena (Hurjat oli siis viimeisenä).

Matsi alkoikin sen mukaisesti ja eka erän jälkeen vastustaja johti 3-0. Eli vanhan kaavan mukaan mentiin, annettiin vastustajalle vähän siimaa ennen kuin alettiin itse pelata. Kun Hurjat sitten alkoi pelata ja vastustaja keskittyi turhan tuntuiseen pallon siirtelyyn keskialueen tuntumassa, peli alkoi vähitellen tasottua.

Hurjat nousi ensin tasalukemiin 3-3 Laren kahden ja Villen yhden maalin avulla. Tigga siirtyi vielä 4-3 johtoon, mutta Niko H. ujutti nerokkaasti kaukalon kulmasta miinuskulmasta vastustajan veskarin jalkojen kautta tasalukemiksi 4-4. Aivan lopussa
(44.50) Villelle tuli vielä paikka viedä Hurjat voittoon, mutta pomppupallo ja vastustajan pakki häiritsivät sen verran, että pallo nousi juuri ja juuri tyhjän maalin yli.

Toka matsissa vastaan tuli heittopussi (sarjan tokavika tai jotain) Eke-nääs IF II (onkohan pojat Tampereelta? :) ), jolla oli kyllä meihin nähden pelottavan paljon pelaajia eli noin kolme kentällistä. Meillähän oli se tutut kolme vaihtomiestä. Hurjien vauhti oli kuitenkin EIFille liikaa ja maaleja rupesi syntymään alusta asti tasaiseen tahtiin.

Ottelun kulminaatiopisteeksi muodostui T.Puton 3-1 johtomaali, jonka mies survoi lähietäisyydeltä maalin kattoon ericlindrosmaiseen tyyliin. Samassa hässäkässä kaksi tai kolme miestä kaatui, tuli maali, vastustajan veskari hermostui ja EIFille tuli lisäksi jäähy. Maalia edelsi hässäkkä kulmassa, josta pois tuli vain Lare ja pallo. Tämän maalin jälkeen Hurjat hallitsi matsia täydellisesti ja surffasi 10-3 voittoon. Vastustaja pelasi meidänkin mittapuun mukaan aika rumaa peliä hakaten mailoja ja miehiäkin surutta.

EIFin tapainen pelityyli on monta kertaa ollut meille hankala. He heittivät palloa maalille ja yrittivät tapella maalin edessä. Panu pelasi kuitenkin maalilla loistomatsin tehden monta huipputorjuntaa. Panun ja pakkien loistopelin ansiosta maalinedestä ei maaleja juuri tullut ja pomput eivät menneet maaliin. Man-of-the-match oli Niko H. joka teki Hurjien yhden ottelun syöttöennätyksen tehoillaan 2+6. Erityisesti Ville pääsi nautiskelemaan namusyötöistä tehoilla 3+1. Muita tehomiehiä Jani 2+0, Tommi 1+1, Teemu 1+0, Heikki 1+0, Köpä 0+1, Lare 0+1. Eli koko joukkue täynnä tehomiehiä!

//Jani #11 (C)

 
[takaisin] [ylös] [tulosta]