NYT
JOUKKUE
TILASTOT
FAN CLUB
VIERAILIJA
 
TURNAUS 23.10.2004 - Myllypuron AC

Kauden toiseen turnaukseen Hurjat sai liikkeelle kaksi täyttä kentällistä. Tämä näkyi huikaisevana peli-iloitteluna, joka ei kuitenkaan johtanut kuin yhteen sarjapisteeseen. Molemmat pelit olivat tasaisia ja varsinkin jälkimmäisestä jäi tunne, että voitto oli lähellä.

Eka matsi sujui tasaisesti kolmanteen erään saakka. Erätauolla Hurjat johti vielä 4-3, mutta vastustaja rankaisi heti erän alussa kahdella maalilla.
Tämän jälkeen maaleja tuli molempiin päihin ja loppunumeroiksi kirjattiin 6-8 vastustajan voitoksi. Maaleja tekivät Jani (3), Tommi (2) ja Ville. Panu teki matsissa useita huippupelastuksia, vaikka joutuikin päästäämään 8 kertaa pallon maaliin.

Toka matsissa vastustaja oli alusta asti yhtä puhki kuin mekin, mutta silti he onnistuivat tekemään kaksi pomppumaalia heti pelin alkuun. Hurjat kuitenkin nousi tasoihin ja johtoonkin, mutta kolmannessa erässä vastustaja kuittasi loppunumeroiksi tasalukemat 5-5.

Melkein kaikki vastustajan maalit olivat ihmeellisiä pomppupalloja maskin takaa tai oman pakin lavan kautta. Tosin Janin maalinikin oli aikamoinen liru/pomppu, mutta meni hyvän maskin ansiosta perille asti. Maalit: Ville (3), Tommi ja Jani.

Kauden ekan pisteen Hurjille ratkaisi kuitenkin huikea alkumotivointi tappavalla huudolla!
[video-avi-12MB-by:mrc]

//Jani

 
[takaisin] [ylös] [tulosta]