NYT
JOUKKUE
TILASTOT
FAN CLUB
VIERAILIJA
 
TURNAUS 8 / 28.02.2004 / ArenaCenter Ruskeasuo

Hurjat jatkoi värikkäitä otteitaan 4. divarin V-lohkossa. Lauantaina 28.2. pelatun turnauksen alkuasetelmat olivat mielenkiintoiset. Hurjilla oli mahdollisuus varmistaa sarjapaikkansa, mutta toisaalta Ruskeasuon Darra-center on perinteisesti ennätyksellisen huono pelipaikka Hurjille. Tilille kertyi kuitenkin kaksi pistettä 6-6 ja 7-7 tasapeleistä. Pisteiden myötä sarjapaikka varmistui – todennäköisesti.

Hurjien piti saada turnaukseen kauden ennätysmäärä pelaajia, mutta ensimmäisen ottelun alkaessa paikalla oli vain 9 miestä. Pikapuoliin pukuhuoneesta kentän laidalle ryntäsi J. Koponen, seuran tuore hankinta Sveitsin kentiltä. Seuraavana pelikelpoiseksi ehti Jaska, joka vaihtoi kamppeet vaihtopenkillä ihailtavan sähäkkäästi jaskamaisen-terrierimäiseen tyyliinsä. Hieman ennen eka erän loppua paikalle ehti myös Nahka, joka astui paikkaamaan ’ykkösvitjan’ juuri loukkaantunutta Padea. Kun vielä Köpä oli ilmottautunut sairaaksi ja Niko L. paranteli aamupäivän nilkkaansa, jäi mainostettu ennätysosanotto saavuttamatta.

Eka matsissa Hurjat kohtasi Haagan Karhut. Ottelu oli todella tasaista vääntöä ja johtopaikka vaihtui useaan otteeseen. Loppunumerot 6-6 viimeisteli Lare vain seitsemän sekuntia ennen loppua kunnon maalinedustahässäkän keskeltä. Vaikka avaimet voittoonkin asti olivat, niin viime hetken tasoitus pyyhkäisi harmituksen pois. Tärkeä tasoitus, jonka ansiosta Karhut eivät saaneet meitä sarjataulukossa kiinni.

Pelien välissä pidettiin Hurjien Vuosikokous, jossa käytiin läpi mm. tulevia 10-vuotiskarkeloita, ensi kauden pelaajapolitiikkaa ja harjoitusvuoroja yms. Hurjat sai myös uuden hallituksen. Allekirjoittanut kiittää luottamuksesta (ja nauraa partaansa). Onnittelut myös muille valituille :)

Toisessa pelissä vastustajamme oli sarjataulukossa yhden pykälän yläpuolellamme sijainnut Uhma II. Ottelu meni pitkään Hurjien komennossa. Maalipaikkoja syntyi lähes joka vaihdossa, mutta ’turvallisen’ johdon tuoma liiallinen itsevarmuus vei vähän terävyyttä ja järkeä viimeistelystä. Kolmannen erän alussa johto oli silti 7-3. Uhma hiipi kuitenkin pikkuhiljaa lähemmäksi ja lopulta rinnalle. Rupesikohan eka matsi painamaan jo jaloissa? Lopputulos 7-7.

TILASTOT >

teksti: Jani

 
[takaisin] [ylös] [tulosta]