NYT
JOUKKUE
TILASTOT
FAN CLUB
VIERAILIJA
 
TURNAUS 3 / 9.11.2003 / Campo Sport Center

Kauden kolmannen turnauksen alkaessa täytyi todeta, että muutamia tärkeitä pelaajia puuttui paikalta. Hirveään pistetahtiin yltänyt Heba oli ulkomaan-kiertueella, Pade puolestaan paranteli omituisesti loukkaantunutta nivustaan. Eikä Nahkankaan kauden avausottelun aika vielä koittanut.

Varsin iskukykyinen joukkue kuitenkin kokoontui hieman ennen pelin alkua lämmittelemään, ja lämmittelyä kaivattiinkin... Tuntui siltä, kuin koko hallissa ei olisi ollut lämmitystä lainkaan. Noh, ainakin juoksuhalut kentällä kohosivat entisestään.

Ensimmäinen ottelu käytiin Haagan Karhuja vastaan. Ja ottelusta tulikin erittäin tasainen. Toki kentällä suoritetun varsin objektiivisen tarkkailun tuloksena voidaan todeta Hurjien hallinneen peliä, mutta maaleissa eroa oli vaikea saada aikaan. Eikä sitä saatukaan. Vaikka Marco purskautti ketsuppi-pullomaisesti maalihanansa auki hattutempun arvoisesti, ja Niko veivasi jälleen vakuuttavan rankkarin sisään, niin lopputuloksena oli kuitenkin 4-4 tasapeli. Noh, osittain tyytyväinen täytyy olla, sillä Panu joutui maalissa venymään useaan loisto-pelastukseen.

 

Suihkun jälkeen olikin lähes kolme tuntia aikaa seuraavan ottelun alkuun. Lähes perinteisesti valtaosa joukkueesta siirtyi ruokailemaan Kontulan McDonaldsin herkkujen ääreen. Loppuaika ottelujen välissä kuluikin sitten iloisesti Urheiluvisan merkeissä, ja tämän hyvin vakavasti otettavan tietokilpailun voittajaksi selviytyi joukkue Latva Bros feat. Temmes.

Toisessakaan ottelussa eivät Hurjien maalihanat tahtoneet aueta. Jaska hääräsi puolustuksessa kentän kuninkaana tehden ohessa myös upeat tehopisteet 1+1. Ehkä ottelun käännekohta olikin Jaskan mailan hajoaminen kolmannessa erässä? Joka tapauksessa kovasta loppukiristä huolimatta tuloksena oli tappio KL Clubille luvuin 2-3. Ei voi taaskaan sanoa, etteikö paikkoja useampaankin maaliin olisi ollut, mutta aina ei voi onnistua! Ei edes Leinosen ilmaveivi!

Noh, jos pisteet jäivät vähiin, niin ainakin osakkeet Fair Play –taistelussa kohosivat, sillä kahdessa ottelussa joukkue sai vain yhden jäähyn. Ei kai tämä vain kerro yrityksen puutteesta? No, tuskinpa kuitenkaan...

Jäipä seuraavaan turnaukseen taas parantamisen varaa!

TILASTOT >

teksti: teemu | kuvat: marco

 
[takaisin] [ylös] [tulosta]