NYT
JOUKKUE
TILASTOT
FAN CLUB
VIERAILIJA
 
RAJACUP 13.9.2003

Hurjien valmistautuminen tulevaan kauteen jatkui 13.9 RajaCupissa Vantaalla. Turnaukseen pääsi paikalle valitettavan vähän Hurjia, mutta se ei haitannut tahtia. Tuloksena oli hienosti välieräpaikka ja 3. sija 24 joukkueen turnauksessa. Alla on lyhyt raportti päivän tapahtumista.

Klo 10.00
Ensimmäisessä ottelussa vastaan tuli Liffe (M35) Vantaalta. Tunnelma pukukopissa ennen peliä oli jännittynyt – lähinnä siksi, että pelkäsimme, saammeko kentällisen kasaan ennen pelin alkua. Lopulta aloitusvihellyksen aikaan miehiä riitti vaihtopenkille asti.

Hämmästyttävintä oli kuitenkin juomapullojen suuri määrä. Peli lähti käyntiin Hurjien komennossa ja maaleja syntyi tasaiseen tahtiin. Panu piti hienosti nollan melkein ottelun loppuun saakka, mutta noin minuutti ennen päätöstä vastustaja kavensi loppunumeroiksi 5-1. Ottelun tehomiehenä kunnostautui Marco (2+1). Kiitos vielä puolustuksessamme vuokralla ahkeroineelle Villelle.

Klo 11.30
Jaska järjesti yhteistä ohjelmaa ottelujen väliselle tauolle. Leikin periaatteena oli, että ensin Jaska ajaa Saabin moottoritien ramppiin ja pysäyttää auton siihen. Sitten soitetaan muille, jotka tulevat paikalle mahdollisimman pian. Tämän jälkeen työnnetään ja hinataan Saabia. Jännittäväksi ja kivaksi jo aiemminkin todettu leikki. (Teknisen vian syyksi paljastui lopulta polttoaineen loppuminen.)

Klo 13.20
Toisessa ottelussa ratkaistiin lohkon kärkipaikka Hurjien ja SBS Länsän (IV div.) välillä. Hurjilla oli jälleen asettaa kentälle runsaasti miehiä, sillä vaihtomiehiä oli taas kolme. Vaikka vastustaja karkasikin alussa 1-0 johtoon, jyräsi Hurjat lopulta
8-2
voittoon. Selvän voiton takana oli varsinkin Niko H:n hieno esitys 4+2 tehoilla. Hurjat voitti siis kolmen joukkueen lohkonsa puhtaalla pelillä ja sai paikan turnauksen puolivälierissä.

Klo 14.30
Hurjien epävirallinen alaseura Viisasten Pallokerho kokoontui viettämään ottelutaukoa Focus-tietopelin parissa. Ottelu päättyi ratkaisemattomana.

 

Klo 16.00
Puolivälierässä Hurjia vastaan asettui turnauksen järjestävä seura ja ensi kauden vastustajiin kuuluva Merris. Paineet olivat siis vastustajalla... Varsinkin, kun Hurjien pelaajaluettelo lyheni 25 prosentilla eli vaihtopenkillä oli kokonaista yksi vaihtomies (ja 5 l vettä). Hurjien hallinnasta huolimatta palloa ei meinattu saada millään vastustajaan maaliin. Väsyneenäkin Hurjat onnistui kuitenkin tsemppaamaan ja tasoittamaan Merriksen 3-1 johdon.

Näin ollen päädyttiin rangaistuslaukauskilpailuun. Hurjien vetäjinä olivat Nahka, Heba ja Niko L. Kolmen vetäjän jälkeen molemmista joukkueista oli onnistunut vain yksi (meiltä Niko), joten jatkettiin yksi kerrallaan samoilla vetäjillä. Voiton Hurjille ratkaisi Heikin tekemä maali. Toisena ratkaisupelaajana oli Panu, joka monien loistavien pelitilannetorjuntojen lisäksi päästi vain yhden viidestä rankkarista taakseen.

Klo 17.20
Hurjien pelaajatilanne ei parantunut yhtään välierään mennessä vaan jouduimme jatkamaan yhdellä vaihtopelaajalla. Vastustajana oli Roismalan Ponnistus (RoPo, IV-div.) Vammalasta. Vastustajan pelatessa taas kolmella täydellä kentällisellä joutuivat Hurjat tiukoille. Taisteluhenki oli kuitenkin kohdallaan ja pystyimme vääntämään ensin 3-2 ja lopulta 5-3 tappioasemat tasatilanteiksi. Edessä olikin uudestaan rankkarikisa, jossa Hurjien vetäjinä olivat samat kaverit kuin viimeksikin. Tällä kertaa palloa ei saatu tolppaa lähemmäksi maalia, joten vastustajan onnistuessa kerran Hurjien tie turnauksessa päättyi. Kaikki taisivat olla kuitenkin sitä mieltä, että finaalia ei olisi enää jaksanutkaan. Kaiken kaikkiaan hyvä turnaus!

Turnauksessa mukana

  O M S J
Ville 4 6 4 0
Jani 4 4 3 0
Niko H 1 4 2 0
Marco 4 2 4 0
Niko L 4 3 0 0
Nahka 3 2 1 0
Pade 1 0 2 0
Heikki 4 0 1 0
Jaska 2 0 1 0

Rankkarit
Nahka 0/3
Heikki 1/3
Niko L. 1/2

Jäähyt
ei yhtään jäähyjä!!

 
[takaisin] [ylös] [tulosta]